Plantekongres 2019

Igen i år bliver den årets plantekongres afholdt i Herning, og igen i år er ‘Grønne Marker og Stærke Rødder’ repræsenteret!

Den 14. og 15. januar løber Plantekongres 2020 af staben i vante omgivelser i MCH Herning Kongrescenter og programmet for kongressen ser utrolig spændende ud.
‘Grønne Marker og Stærke Rødder’ er igen i år repræsenteret på programmet, hvilket vi naturligvis er meget glade for.

Tomke Susanne Wacker som er Ph.d Stipendiat fra Københavns Universitet og tæt tilknyttet til projektet, præsenterer et oplæg omkring kvælstofdynamik, hvilken betydning Conservation Agriculture har for N-udnyttelse og jordfrugtbarheden i helhed.

Tomke har i løbet af 2019 haft indlæg på flere forskellige formidlingsarrangementer, bl.a. ‘Sund Jord for fremtiden 2019’ og ‘World Soil Day’ på Dalum Landbrugsskole.

 

Også Elisabeth Skadhauge fra Agrovi holder et oplæg på årets plantekongres. Elisabeth er økonomikonsulent i Agrovi og ud fra de indsamlede registreringer fra projektets værter, præsenterer hun et oplæg omkring driftsøkonomien i de tre dyrkningsmetoder.

Elisabeth vil gå i dybden med hendes beregninger og beskrive de tendenser som hun ser i hendes beregninger.

 

Du kan se Tomke og Elisabeths indlæg på den første dag af plantekongressen, nærmere bestemt tirsdag d. 14/1 kl. 14.00 under overskriften; “Betydning af CA for N-udnyttelse, jordfrugtbarhed m.m.”

 

Vi glæder os til at deltage i årets plantekongres og vi håber at se og hilse på vores følgere i løbet af kongressen.
Har du endnu ikke fået tilmeldt dig, kan du følge nedenstående link for at sikre dig en plads!
https://www.tilmeld.dk/plantekongres2020/tilmeld.html

Er du blot nysgerrig på hvilke indlæg som ellers bliver præsenteret på kongressen, kan du følge dette link; https://www.tilmeld.dk/plantekongres2020/programmet.html
Her kan du naturligvis også tilmelde dig til årets plantekongres.

 

Vi glæder os til at se jer!